Jeff McStaereling en band

Blues, rock & soul

Na de opening is het tijd voor stevige blues/rock van Jeff McStaereling en band! Muziek is Jeff McStaereling met de paplepel ingegoten. Al op 21-jarige leeftijd maakt hij de keus om fulltime met muziek bezig te zijn. Hij heeft als zanger/gitarist jarenlang ervaring opgedaan in diverse grote showbands, ontelbare muzikale projecten en ook heeft hij vaak bekende artiesten begeleidt. Nu is het tijd om zijn eigen weg te gaan.

Jeff McStaereling is een artiest die je meeneemt tijdens een optreden in zijn energie. Hij heeft het charisma om mensen in vervoering te laten kijken naar zijn performance. Met zijn geweldige strot en zijn dynamisch gitaarspel maakt hij een optreden onvergetelijk.

Zijn hart heeft altijd al bij blues, rock & soul gelegen. In de loop van de jaren heeft hij meerdere eigen nummers in deze stijl geschreven. Het zoeken was naar de juiste muzikanten die met net zo veel energie, passie en gevoel zijn concept wilden omarmen. Gelukkig heeft hij deze gevonden en gaat nu zijn droom in vervulling.

Naast zijn eigen geschreven nummers treden ze ook op met covers van Joe Bonnamassa en andere geweldige gitaristen. Deze mix slaat goed aan bij het kleine publiek in de directe omgeving, maar is nu klaar om grotere bluesfestivals plat te spelen.

Foto: Edwin Fabriek