• Dante

  Cultureel Café - Ede
 • Dante

  Cultureel Café - Ede
 • Dante

  Cultureel Café - Ede
 • Dante

  Cultureel Café - Ede
 • Dante

  Cultureel Café - Ede
 • Dante

  Cultureel Café - Ede

DANTE CULTUREEL CAFÉ 

Iedere 4e donderdagavond van de maand opent het gratis Cultureel Café in het atrium van Cultura met een podium voor muziek, kunstenaars, sprekers en veel meer! Je leest op deze pagina alles over het aankomend programma.  

Openingstijden

20:15 - 22:30 uur

Locatie

Het atrium in Cultura

Aanstaande evenementen

23 mei

7 juli | Dante in het Park
26 september
24 oktober


Donderdag 23 mei is het weer tijd voor Cultureel Café Dante. Elke vierde donderdag van de maand kan je in het Atrium van Cultura genieten van een avondvullend programma met kunst en muziek in een informele setting, onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Hieronder lees je het programma.

 

 

At The Snow

At The Snow

Laat een reactie achter
Deze Americana/singer- songwriterband maakt liedjes die zich onderscheiden door de mooie sfeervolle arrangementen.
De avond wordt afgesloten met muziek van de band At The Snow. Deze Americana/singer- songwriterband maakt liedjes die zich onderscheiden door de mooie sfeervolle arrangementen en bestaat uit muzikanten die ruimschoots ervaring opgedaan hebben in diverse bands en op diverse podia. Hun muziekstijl is het best vergelijkbaar met Ryan Adams, David Ramirez en Ray LaMontagne.
-
https://www.atthesnow.com/
Muziek
Lees Verder
Adrie Jansen

Adrie Jansen

Laat een reactie achter
Adrie Jansen komt vertellen over zijn iconische portretten die momenteel te zien in de Cultura Galerie.
Vanaf 14 mei is in de Cultura Galerie het werk te zien van fotograaf Adrie Jansen. Iconische portretten van ingetogen schoonheid in hun meest authentieke vorm. Jansen komt vertellen over zijn werk en tevens is het mogelijk om de expositie deze avond te bekijken.
-
https://cultura-ede.nl/agenda/opening-expositie-de-gezichten-van-de-hartenberg/
Fotografie
Lees Verder
Kunstlijn Lunteren

Kunstlijn Lunteren

Laat een reactie achter
Kunstenaar Maarten Hindriks vertelt over de jaarlijkse KunstlijnLunteren op 8 en 9 juni en toont zijn eigen werk.
Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vindt in Lunteren weer de jaarlijkse KunstlijnLunteren plaats. Verschillende kunstenaars zullen die dagen hun atelier open stellen. Op een laagdrempelige wijze kan je kennis maken met de kunstenaars, gastexposanten, de gebruikte technieken en hun (nieuwe) werk. Deelnemend kunstenaar Maarten Hindriks komt hierover vertellen en zal ook eigen werk tonen.
-
https://kunstlijnlunteren.nl/
Kunst
Lees Verder
JiMi Glasmacher

JiMi Glasmacher

Laat een reactie achter
Bassist/gitarist Glasmacher opent de avond met ritmisch en melodisch uitdagende gitaarlijnen.
De avond wordt muzikaal geopend door de bassist/gitarist JiMi Glasmacher, zowel in en buiten Ede als bij Dante geen onbekende. Geboren in Bogor, Indonesië, ontwikkelde Glasmacher al op jonge leeftijd een passie voor muziek. Sindsdien heeft hij over de hele wereld samengewerkt met enkele van de meest gerenommeerde artiesten in de industrie, waardoor hij een reputatie heeft opgebouwd als een van de meest veelzijdige en getalenteerde bassisten/gitaristen van zijn generatie. Zijn gitaarlijnen zijn niet alleen ritmisch en melodisch uitdagend, maar dragen ook een emotionele lading die rechtstreeks uit zijn ziel lijkt te komen. Of hij nu een funky-groove speelt of een gevoelige ballad vertolkt, Glasmacher weet altijd de juiste snaar te raken.
Muziek
Lees Verder

FOTO GALERIJ

De foto's zijn gemaakt door Edwin Nieuwstraten.